Verhoging werkefficiency en meer gastvrijheid

Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn gericht op het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg. De vaak omvangrijke grootte van het gebouw en de steeds wisselende bezetting van ruimtes hebben echter een nadelig effect op zowel de efficiency als de ervaren gastvrijheid. Vandaar dat ieder ziekenhuis zich bewust is van de noodzaak tot innoveren. Innovatie kan de ziekenhuiszorg blijvend verbeteren en ervoor zorgen dat de beste patiëntenzorg kan worden geleverd. Innivo wil graag de digitale innovatie in ziekenhuizen stimuleren met praktische oplossingen waarmee u meer gastvrijheid, professionaliteit en efficiency realiseert zónder de werkdruk van uw personeel te verhogen.

Efficiencyverbeteringen in tijd en ruimte – Besparing van exploitatiekosten – Meer grip & controle
Gastvrije en professionele uitstraling – Hogere bezoekerstevredenheid – Gelukkige medewerkers

Digitale Patiëntkamerschermpjes

Als ziekenhuis bent u continu aan het kijken welke belangrijke rol innovatie kan spelen om de zorg te optimaliseren en te verbeteren. Wist u dat digitale kamerschermpjes een bijdragen leveren in het stroomlijnen van de communicatie en samenwerking? Gekoppeld aan het patiëntendossier bieden de kamerschermpjes een hoge informatieve waarde en leveren een bijdrage in het slimmer, patiëntgerichter en veiliger maken van de dagelijkse werkzaamheden van de verpleegkundige.

Video afspelen

Behandelruimtes delen

Ideaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen die het gebruik van resources willen optimaliseren en kiezen voor een flexibele planning om behandelruimtes zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Meerdere specialisten delen daarbij in wisselende samenstellingen een beperkt aantal ‘anonieme’ behandelruimtes. Innivo zorgt ondertussen ook voor informatieverstrekking richting de arts en assistent. Zij zijn daardoor steeds op de hoogte van de bezetting in de wachtruimte.

Dynamische Wayfinding

Zorg voor een optimale gastvrijheid door uw bezoekers efficiënt de weg te wijzen naar de gewenste locatie. Het verstrekken van de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plaats is hierbij cruciaal. Dat kan via bewegwijzeringssystemen, maar ook via digitale bewegwijzeringsborden die automatisch worden aangepast aan de omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer een lift defect is.  Voor organisaties die hechten aan een sterk merk en een goed imago is bewegwijzering een zeer belangrijk instrument. Wij helpen u graag met de juiste wayfinding strategie.