Verhoging werkefficiency en meer gastvrijheid

Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn gericht op het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg. De vaak omvangrijke grootte van het gebouw en de steeds wisselende bezetting van ruimtes hebben echter een nadelig effect op zowel de efficiency als de ervaren gastvrijheid. Vandaar dat ieder ziekenhuis zich bewust is van de noodzaak tot innoveren. Innovatie kan de ziekenhuiszorg blijvend verbeteren en ervoor zorgen dat de beste patiëntenzorg kan worden geleverd. Innivo wil graag de digitale innovatie in ziekenhuizen stimuleren met praktische oplossingen waarmee u meer gastvrijheid, professionaliteit en efficiency realiseert zónder de werkdruk van uw personeel te verhogen.

Efficiencyverbeteringen in tijd en ruimte – Besparing van exploitatiekosten – Meer grip & controle
Gastvrije en professionele uitstraling – Hogere bezoekerstevredenheid – Gelukkige medewerkers

Digitale Patiëntkamerschermpjes

Wist u dat digitale kamerschermpjes een bijdragen leveren in het stroomlijnen van de communicatie en samenwerking? Gekoppeld aan het Ziekenhuis Informatie Systeem bieden de patientkamerschermpjes een hoge informatieve waarde en creëren echte toegevoegde waarde voor verplegend personeel, artsen en bezoekers.  Innivo biedt verschillende zichtbare oplossingen variërend van duurzame en draadloze e-Paper schermpjes tot interactieve kleurenschermpjes met een meerkleurige LED-rand die de status van een kamer kan benadrukken

Video afspelen

Behandelruimtes delen

Ideaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen die het gebruik van resources willen optimaliseren en kiezen voor een flexibele planning om behandelruimtes zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Meerdere specialisten delen daarbij in wisselende samenstellingen een beperkt aantal ‘anonieme’ behandelruimtes. Innivo zorgt ondertussen ook voor informatieverstrekking richting de arts en assistent. Zij zijn daardoor steeds op de hoogte van de bezetting in de wachtruimte.

Ik wil meer informatie

Ik heb interesse in de oplossingen van Innivo, neem daarom vrijblijvend contact met op.

Dynamische bewegwijzering

Zorg voor een optimale gastvrijheid door uw personeel en/ of bezoekers de weg te wijzen naar de gewenste locatie via de optimale route. Duidelijke digitale bewegwijzeringsborden geven gerichte routeaanwijzingen die automatisch worden aangepast aan de huidige omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer een lift defect is. De bewegwijzering leidt mensen op vriendelijke wijze naar de juiste richting. Ook niet-gepersonaliseerde bewegwijzering voor groepen naar een bespreking of naar een andere grote gebeurtenis in het gebouw is mogelijk. In alle gevallen zullen de Innivo wegwijzers zich dynamisch aanpassen aan de veranderingen in het gebouw.